Citacions i Frases Cèlebres (Recopilatori – Com Solen ser la Gent)

  COM SOLEN SER LA GENT

 • Frase del Dia (Com Solen Ser la Gent – 01) – “La majoria de la gent passen d’un acte a un altre sense lluitar ni pensar” (Carlos Castaneda, 1925-1998, escriptor hispanoamericà)
 • Frase del Dia (Com Solen Ser la Gent – 02) – Res no dóna tanta pena a la gent com haver de pensar” (Dr. Martin Luther King, Jr.,1929-1968, pastor afroamericà, cap del moviment noviolent pels drets civils)
 • Frase del Dia (Com Solen Ser la Gent – 03) – “Irreflexiva, mandrosa, salvatge, i jove, jo reia i ballava i parlava i cantava” (Princesa Amèlia, 1783-1810).
 • Frase del Dia (Com Solen Ser la Gent – 04) – “Les gents de la ciutat aparenten gran saviesa i coneixença, però llur fantasia és sempre falsa perquè sols són experts en la imitació” (Khalil Jubran,1883-1931, escriptor i artista libanès emigrat als Estats Units).
 • Frase del Dia (Com Solen Ser la Gent – 05) – “On no hi ha esperança, no pot haver-hi esforç” (Samuel Johnson, 1709-1784, poeta, lexicògraf i crític anglès).
 • Frase del Dia (Com Solen Ser la Gent – 06) – “Les grans ànimes tenen voluntats; les dèbils sols desitjos” (Proverbi xinès).
 • Frase del Dia (Com Solen Ser la Gent – 07) – “A muntó pensen que estan pensant, quan simplement estan reorganitzant llurs prejudicis” (William James, 1842-1910, psicòleg i filòsof nordamericà).
 • Frase del Dia (Com Solen ser la Gent – 08) – “Trista època la nostra: és més fàcil desintegrar un àtom que un prejudici” “Poques persones són capaces d’expressar equanimement opinions que diferesquen dels prejudicis de llur ambient social. La major part de la gent és fins i tot incapaç de formar tals opinions” “Els esperits lliures sempre han trobat oposició violenta de part de les mediocritats que no copsen quan algú no se sotmet irreflexivament als prejuís heretats ans fa un ús honest i valent de sa intel·ligència” – (Albert Einstein,1879-1955, científic judeoalemany nacionalitzat nordamericà, Premi Nobel de Física del 1921)
 • Frase del Dia (Com Solen Ser la Gent – 09) – “Quan el savi assenyala la lluna, el pocasolta es queda mirant el dit” (Anthony de Mello, S. J., 1931-1987, jesuïta de l’Índia
 • Frase del Dia (Com Solen Ser la Gent – 10) – “… els poders establerts, tendeixen al control, unificació i explotació psíquica de llurs súbdits” (‘Moral i Nova Cultura’, Xavíer Rubert de Ventós, filòsof català).
 • Frase del Dia (Com Solen Ser la Gent – 11) – “La dependència de les persones de la televisió és el fet més destructiu de la civilització actual” (Robert Spämann, filòsof cristià alemany)
 • Frase del Dia (Com Solen Ser la Gent – 12) – “La forma mental de l’Encadenament és l’estúpida lògica de la rutina que no ens fa pas fer les coses perquè semblen assenyades, sinó que ens les hi fan parèixer perquè la gent les fa i prou” (Giueppe Giovanni Lanza del Vasto, 1901-1981, deixeble cristià europeu de Gandhi)
 • Frase del Dia (Com Solen Ser la Gent – 13) – “Mediocritat no vol pas dir intel·ligència normal, sinó una intel·ligència normal a la qual li fa nosa i enveja tot allò que és millor” (Ayn Rand, 1905-1982, novel·lista i filòsofa russa)
 • Frase del Dia (Com Solen Ser la Gent – 14) – “Allò que el savi vol ho cerca en si mateix, el ‘poble’ ho busca en els altres” (Confuci, [Kung-Fu-Tsé, Kung Fu Zi o K’ung Fu Tzu], 552 ó 551-479 a. de C., filòsof, legislador i estadista xinès)
 • Frase del Dia (Com Solen Ser la Gent – 15) – “L’esperit de cada ésser és fet palès als ulls i en cada moviment i gest del cos. El nostre aspecte, les nostres paraules, actes, no són mai superiors a nosaltres mateixos, car l’ànima és ca nostra, els nostres ulls les finestres i els nostres mots missatgers” (Jubran Khalil Jubran, 1883-1931, escriptor i artista libanès)
 • Frase del Dia (Com Solen Ser la Gent – 16) – “Tinc malícia de la Humanitat, perquè sé que sóc un dels millors, i sé com en sóc, de dolent” (James Boswell, 1740-1795, biògraf escocès)
 • Frase del Dia (Com Solen Ser la Gent – 17) – “El major atractiu de les coses i de les persones és no conèixer-les” (Enrique Jardiel Poncela, 1901-1952, comediògraf foraster)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.