Citacions i Frases Cèlebres (Recopilatori – El Bé i l’Amor en l’Acció)

    EL BÉ I L’AMOR EN L’ACCIÓ

  • Frase del Dia (El Bé i l’Amor en l’Acció – 01) – “L’acció sorgeix no pas del pensament, sinó del fet d’estar preparats per la responsabilitat” (Dietrich Bonhöffer, 1906-1945, pastor evangèlic de l’Església antihitleriana)
  • Frase del Dia (El Bé i l’Amor en l’Acció – 02) – “Quan hi ha amor, l’acció és sempre correcta, en totes les circumstàncies. I quan existeix aquesta qualitat de l’amor, hi ha compassió. La compassió implica passió per tot” (Krixnamurti, 1895-1986, pensador de l’Índia, clar, senzill i antisectari).
  • Frase del Dia (El Bé i l’Amor en l’Acció – 03) – “En buscar el bé dels nostres semblants, vam trobar el nostre” (Plató [Aristocles], 427?-347 a.C., filòsof idealista grec).
  • Frase del Dia (El Bé i l’Amor en l’Acció – 04) – “Pecat és cada segon de ma vida passat en alguna altra cosa que no sia lluitar pel triomf de l’amor” (Richard Wurmbrand, pastor evangèlic d’origen jueu, a Romania, empresonat en aïllament i torturat durant una pila d’anys).
  • Frase del Dia (El Bé i l’Amor en l’Acció – 05) – “Tu no pots albirar Déu. Però tin amor i l’hi albiraràs” (Agustí de Bona, 354-430, Pare i arquitecte de l’Església, filòsof i teòleg nordafricà).
  • Frase del Dia (El Bé i l’Amor en l’Acció – 06) – “El bé pot resistir derrotes, el mal no” (Rabindranath Tàgur)
  • Frase del Dia (El Bé i l’Amor en l’Acció – 07) – “L’home sempre és imperfecte; s’esdevé que, de vegades, és més o menys hipòcrita i llavors els tararots diuen si és o no home de bons costums…Per cada milió de tals bèsties hi ha un valent qui es posa per damunt de tot, àdhuc de les lleis, sempre en línea recta i amb el cap alt. Però ha de lluitar contra la calúmnia, l’enveja, la mediocritat, contra tothom. Aquests homes són grans poetes i llurs poesies són llurs accions i sentiments” (Honoré de Balzac, 1799-1850, escriptor realista i torrencial, mig occità)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.