L’Islam

L’ISLAM

L’Islam no és una religió, ni un culte. En la seva forma més àmplia, és una forma de vida 100% completa, total. L’islam té components religiosos, legals, polítics, econòmics, socials i militars. El component religiós és una tapadora de tots els altres components.

La islamització comença quan s’assoleix en un país prou nombre de musulmans com per poder començar campanyes a favor de privilegis religiosos. Quan a les societats políticament correctes, tolerants i culturalment diverses s’accepten les demandes dels musulmans a favor dels seus privilegis religiosos, alguns dels altres components tendeixen també a infiltrar-se en la resta dels aspectes de la vida ciutadana.

Heus aquí com funciona tot això:

FASE 1

Mentre la població musulmana romangui al voltant, o per sota del 2% de la de qualsevol país, aquesta serà vista per la població local com una minoria amant de la pau, i no pas com una amenaça cap als altres ciutadans.
Aquest és el cas del que passa a:
Estats Units: 0,6% de musulmans
Austràlia: 1,5% de musulmans
Canadà: 1,9% de musulmans
Xina: 1,8% de musulmans
Itàlia: 1,5% de musulmans
Noruega: 1,8% de musulmans

FASE 2

Amb una població que arribi entre el 2% i el 5%, els musulmans comencen amb el proselitisme entre d’altres minories ètniques i grups descontents del lloc, sovint amb reclutaments considerables en presons i entre les bandes urbanes. Passa a:
Dinamarca: 2,0% de musulmans
Alemanya: 3,7% de musulmans
Regne Unit: 2,7% de musulmans
Espanya: 4,0% de musulmans
Tailàndia: 4,6% de musulmans

FASE 3

A partir del 5% de població musulmana, aquests exerceixen una influència desorbitada pel que fa al percentatge de població que representen. Per exemple, insistiran en la introducció dels aliments /halal/ (nets d’acord amb els preceptes islàmics), assegurant d’aquesta manera llocs de treball de manipuladors d’aliments reservats als musulmans. Començaran les pressions sobre les cadenes de supermercats perquè mostrin aliments /halal/ a les prestatgeries, juntament amb les corresponents amenaces si no es compleixen aquests requisits.
Això passa a:
França: 8,0% de musulmans
Filipines: 5,0% de musulmans
Suècia: 5,0% de musulmans
Suïssa: 4,3% de musulmans
Holanda: 5,5% de musulmans
Trinitat i Tobago: 5,8% de musulmans

Arribats a aquest punt, treballaran perquè l’autoritat governamental els permeti que ells mateixos es regulin sota la Xària, la Llei Islàmica (dins de llurs guetos). L’objectiu últim dels islamistes és establir la Xària a tot el món

FASE 4

Quan els musulmans s’aproximen al 10% de la població, tendeixen a augmentar l’anarquia com a mitjà per queixar-se sobre les seves condicions de vida al país. A París ja hem vist les revoltes imparables amb crema de cotxes i de mobiliari urbà. En aquesta situació, qualsevol acció no musulmana ofèn l’Islam, i acaba en insurreccions i amenaces, com les d’Amsterdam després de l’oposició a les vinyetes de Mahoma i pel·lícules sobre l’Islam. Aquestes tensions es veuen cada dia, particularment als sectors musulmans de:
Guaiana: 10,0% de musulmans
Índia: 13,4% de musulmans
Israel: 16,0% de musulmans
Kenya: 10,0% de musulmans
Rússia: 15,0% de musulmans

FASE 5

Després d’arribar al 20%, les nacions poden esperar avalots esgarrifosos, formació de milícies jihadistes, assassinats esporàdics i la crema d’esglésies.
Etiòpia: 32,8% de musulmans

FASE 6

Amb un 40% de musulmans, les nacions experimenten matances generalitzades, atacs terroristes crònics i guerra ininterrompuda de milícies, com les de:
Bòsnia: 40,0% de musulmans *[van començar els serbis]*
Txad: 53,1% de musulmans
Líban: 59,7% de musulmans

FASE 7

Els països que arriben a un 60% de població musulmana experimenten persecucions sense límit dels no creients de totes les altres religions (incloent-hi els musulmans no ortodoxos), neteges ètniques esporàdiques (genocidis), l’ús de la Llei de la Xària com a arma, i l’establiment de la /jizya/, l’impost sobre tots els infidels, com passa a:
Albània: 70,0% de musulmans
Malàisia: 60,4% de musulmans
Qatar: 77,5% de musulmans
Sudan: 70,0% de musulmans

FASE 8

A partir del 80% han d’esperar intimidacions i jihad violenta sobre la població no islàmica, algun tipus de neteja ètnica dirigida per l’Estat, i fins i tot algun genocidi, a mesura que aquestes nacions expulsen els pocs infidels que van quedant, i es dirigeixen cap a l’objectiu d’un Estat 100% musulmà, tal com s’ha experimentat ja, o està en vies de consecució a:
Bangla Desh: 83,0% de musulmans
Egipte: 90,0% de musulmans
Gaza: 98,7% de musulmans
Indonèsia: 86,1% de musulmans
Iran: 98,0% de musulmans
Iraq: 97,0% de musulmans
Jordània: 92,0% de musulmans
Marroc: 98,7% de musulmans
Pakistan: 97,0% de musulmans
Palestina 99,0% de musulmans
Síria: 90,0% de musulmans
Tadjiquistan: 90,0% de musulmans
Turquia: 99,8% de musulmans
Emirats Àrabs: 96,0% de musulmans

FASE 9

Assolir el 100% marcarà el començament de la Pau de “Dar-es-Salaam” (el Paradís de la Pau Islàmic). Aquí, es dóna per suposada l’existència de la pau, perquè tothom és islàmic, les madrasses són les úniques escoles, i l’Alcorà l’única paraula, com passa a:
Afganistan: 100% de musulmans
Aràbia Saudita 100% de musulmans
Somàlia 100% de musulmans
Iemen: 100% de musulmans

—— EPÍLEG ——

Malauradament, la pau mai no arriba, ja que en aquests estats amb el 100% de musulmans, els més radicals intimiden i vomiten odi, i satisfan llurs ànsies assassinant els musulmans no tan radicals, per una varietat de raons.
“Abans de fer els nou anys, ja havia après la doctrina bàsica de la vida àrab: era jo contra el meu germà, jo i el meu germà contra el nostre pare, la meva família contra els meus cosins i el clan, el clan contra la tribu, la tribu contra el món, i tots junts contra els infidels ” (Leon Uris, “El Pelegrinatge”)

És important entendre que en alguns països, amb molt menys del 100% de població musulmana, com a França, la minoria musulmana viu en guetos, dins dels quals constitueixen el 100%, i en els que viuen sota la Llei de la Xària. La policia no gosa entrar-hi.
No hi ha tribunals, ni escoles nacionals, ni establiments religiosos no musulmans. *[si fos així a França, no h hauria pas hagut la polèmica pel vel en escoles públiques]* En aquestes situacions, els musulmans no s’integren en la comunitat en general. Els nens assisteixen a les madrasses (escoles musulmanes), on només estudien l’Alcorà.
Fins i tot relacionar-se amb un infidel és un crim punible amb la mort. Per tant, en algunes àrees de certes nacions, els imams i els extremistes musulmans exerceixen més poder que el que la mitjana nacional de penetració de la població podria indicar.

Mil cinc-cents milions de musulmans representen avui el 22% de la població mundial. Però la seva taxa de naixements eclipsa la dels cristians, hinduistes, budistes, jueus i tots els altres creients.

Els musulmans superaran el 50% de la població del món al final d’aquest segle.
Aquest és el futur que espera al món, si no és que es prengui consciència i els deixi viure només entre ells i als seus països gaudint la seva “cultura”. No han aportat res a la humanitat els darrers 100 anys i no es veu cap raó perquè ho comencin a fer ara.

– – – ENLLAÇOS RELACIONATS – – –

Dar el islam (Casa de l’Islam) vs. Dar el Harb (Casa de la Guerra)

– Catalunya:

– Europa i Occident:

La ràpida islamització d’Occident i del Món


SENEFA 005

IMATGES RECOLLIDES EN DIVERSOS LLOCS D’EUROPA

PICTURE_001_001PICTURE_001_002

SENEFA 005

PICTURE_001_004PICTURE_001_003
SENEFA 005

PICTURE_002_001PICTURE_002_002

SENEFA 005

PICTURE_003_-001PICTURE_003_-002

SENEFA 005

PICTURE_004_001PICTURE_004_002

SENEFA 005
EL DIÀLEG

SOTA LA DEMOCRÀCIA TENIM EL DRET DE CRITICAR LLIUREMENT ELS NOSTRES LÍDERS, LA NOSTRA PREMSA I LA NOSTRA RELIGIÓ

I AIXÍ ÉS SOTA L’ISLAM, NOSALTRES TAMBÉ TENIM EL DRET DE CRITICAR LLIUREMENT ELS VOSTRES LÍDERS, LA VOSTRA PREMSA I LA VOSTRA RELIGIÓ
PICTURE_006_001

Un pensament sobre “L’Islam

  1. Retroenllaç: Política (Recopilatori) | Braços Oberts

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.