Progressia i Esquerres Políticament Correctes (04 – Prejudicis i el Dogma de la “Correcció Política”)

PREJUDICIS I EL DOGMA DE LA “CORRECCIÓ POLÍTICA”

Progressia i Esquerres Políticament Correctes (04 – Prejudicis i el Dogma de la “Correcció Política”) 01

 • “Res no dóna tanta pena a la gent com haver de pensar” (Martin Luther King Jr., líder noviolent baptista negre).
 • “Moltes estadístiques i dades, que existeixen i son públiques, no es difonen als mitjans a causa de l’antiracisme i la correcció política imperants, segons les quals mentir es preferible quan la veritat va contra el dogma” (“Fera Ferotge”, fòrum).
 • “Quan allò imaginat ha devorat el jo, arrossega l’home a una embriaguesa buida” (Søren Aabye Kierkegaard, 1813-1855, filòsof, teòleg i escriptor existencialista protestant danès).  “El camí més curt per a arruïnar un país és donar el país als demagogs” (Dionís d’Halicarnas, s. V a. de C.)

La gent rutinària, amb mandra per a pensar amb dades actualitzades, creuen abans els dogmes de sempre (que aporten l’aplaudiment fàcil en el propi medi) que no pas les dades o el que tenen davant el nas. Eixe és el problema de la gent corcada pels dogmes políticament correctes de 20 ó 30 anys arrere. Són reaccionaris perquè pensen en realitats sociològiques que ja no existeixen així i a més ho fan per mediocritat: per ser acceptats en una subcultura, la d’ells, la progre.

 • “Els tararots refusen allò que veuen, no pas allò que pensen; els savis rebutgen allò que pensen, no allò que veuen (…) Observa les coses com són i no prestes atenció als altres” (“Els ensenyaments zen de Huang-po”, ca. 800-850).

Quan gent mediocre semiculta adopta el Pensament Políticament Correcte com a premissa orientativa tendeix a convertir-se en inquisidora contra qualsevol opinió dissident, i fins i tot irracional i calumniadora, amb implicacions palesament antidemocràtiques.
Per a la nostra esquerreta radical, tothom és nazi i fatxa, excepte ells que són guais, follen i fumen canuts escoltant música guai, i tot arreglat. Pràcticament no donen per a res més. Bamby i Caputxeta eren molt més crítics i antisistema que aquests.
I és que, igual que abans veien “rojos” o “maricons” per tots els racons, ara veuen “fatxes”. La nostra progressia ha fet el miracle (inventat, perquè dels fatxes de veritat no se n’ocupa: els té por i en fuig) de “la multiplicació dels fatxes i dels nazis” entre tot allò que no repetesca -sense pensar més- llur doctrineta, com a lloros, pels segles dels segles.
El problema, com de costum, el tenim a casa, on la nostra esquerra independentista vol ser més marxista que Marx, més revolucionària que la CNT i que Mao, etc. Perquè si Mao va pactar contra els invasors japonesos amb un fatxa declarat com el Kang Kai Xec, aquests “revolucionaris” dels nostres patiments no volen ni sentir parlar de Front Patriòtic o Bloc independentista, cosa de la qual sí que parla el PSAN, i que fou bàsic per al Vietcong. Són uns analfabets polítics perillosos. El problema és que ni tan sols són marxistes ni han llegit seriosament cap clàssic marxista. Si ho haguessin fet no clavarien tan clamorosament la pota. Però aquesta genteta sols es dedica bàsicament al sex&drugs& rok’n’roll, de pensar les coses racionalment res. Són el negatiu del “més papistes que el Papa” dels fatxes espanyols.
Si ara vingués en Ramon Muntaner a muntó dels nostres “indepes” de corral li dirien nazi oldfashioned, si vingués Llull el menysprearien per ser cristià, si vingués Gaudí li dirien boig i beat i si vingués Macià li retraurien que havia estat militar espanyol, però si vingués Hitler o Franco amb la falç i el martell o amb l’A anarquista molts esquerranosos els seguirien ben pagats.
No hi ha ideologia més ortopèdica, irreal i artificial que el Políticament Correcte i la gent que l’adopta es fa totalment previsible, immutable, pesada i ensopida, garantia de fracàs polític. En tant que queden fora de la realitat, no tenen eines d’anàlisi i queden capats per a qualsevol autocrítica i rectificació. S’han esdevingut fòssils vivents. Potser tot just per això la van inventar els cervells grisos per a esterilitzar les esquerres. https://es.noticias.yahoo.com/moscas-argentinas-contra-la-plaga-del-mediterr%C3%A1neo-172612691.html

Progressia i Esquerres Políticament Correctes (04 – Prejudicis i el Dogma de la “Correcció Política”) 02

– – – – – – ENLLAÇOS RELACIONATS – – – – – –

11 pensaments sobre “Progressia i Esquerres Políticament Correctes (04 – Prejudicis i el Dogma de la “Correcció Política”)

 1. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (01 – Hipocresia d’Esquerres) | Braços Oberts

 2. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (02 – Hedonisme Cap al Subjectivisme Nihilista) | Braços Oberts

 3. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (03 – Vicis, Virtuts i Ideologies Dreta-Esquerra) | Braços Oberts

 4. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (05 – Immigració i Multicultis) | Braços Oberts

 5. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (06 – Tercermundisme) | Braços Oberts

 6. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (07 – Antiamericanisme) | Braços Oberts

 7. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (08 – Feminisme i “Deconstrucció de Gènere”) | Braços Oberts

 8. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (09 – Antiglobalització i Utopisme) | Braços Oberts

 9. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (10 – La Religió) | Braços Oberts

 10. Retroenllaç: Decadència (Recopilatori) | Braços Oberts

 11. Retroenllaç: Ideologies (Recopilatori) | Braços Oberts

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.