Progressia i Esquerres Políticament Correctes (05 – Immigració i Multicultis)

IMMIGRACIÓ I MULTICULTIS

Oposar-se activament a la immigració manca de realisme elemental –perquè va contra l’experiència històrica, les macronecessitats demogràfiques i econòmiques que manen al món real- i, en política, tot allò mancat de realisme, en radicalitzar-se o pretendre imposar-se socialment contra la tendència natural, desemboca sempre en violència cega. Ara bé, la immigració ve per la imposició de la macroeconomia i ací perquè l’empresariat la necessita per controlar salaris.
Els qui sofreixen els aspectes negatius de la immigració són els qui, com era de tèmer, es feixistitzen: no pas, és clar, els universitaris i progressia, que conviuen en bones condicions amb estrangers (universitaris, ONGs i viatges). Però aquesta progressia esquerrana viu en realitat en un ghetto daurat i no pateix directament de manera tan clara el que pateixen les barriades obreres europees que voten partits racistes, farts de drogues, robatoris i prostitució (conseqüència de la marginació social d’una immigració no integrada).
La socialdemocràcia –amb forta representació de docents- està presa de l’ortodòxia mecanicista i censuradora del Pensament Políticament Correcte, i substitueix les realitats per definicions encartronades, és justament aquesta actitud estúpida i políticament suïcida el que dóna molt marge de maniobra a la dreta reaccionària i xenòfoba per a agitar contra la immigració.

 • “L’intel·lectual per al qual la definició substitueix la comprensió és menyspreable” (Keyserling).

Les solucions reals a la qüestió migratòria no passen, en allò bàsic, en cap moment, pel que semblen ser les reaccions lògiques immediates: l’esquerranisme, el just reivindicacionisme social, el moviment antiglobalització, la reivindicació universalista i del mestissatge: és una mica més complex, menys simplista. Cal anar amb a muntó de tacte i calibrant molt bé els passos, ja que és un terreny sistemàticament minat per l’enemic.

 • “L’absència d’uns valors de pertinença comuna és segurament el punt més important: a força de remetre’ls al seu particularisme, en nom d’un multiculturalisme tan estúpid com hipòcritament racista, s’aconsegueix trencar el seu dret a anar cap a la societat comuna, a fondre-s’hi i, a causa d’aquest mateix fet, se’ls tanca encara més en el seu gueto d’identitat i cultura”. “[…] el multiculturalisme sense comunitat ciutadana de base, sense valors fonamentals veritablement compartits, és la guerra de tots contra tots » (Sami Naïr, d’un article a El País 21·7·2005).

Altrament, parlar en l’actual context de “mestissatge” és, de facto, simple neoliberalisme cultural i lingüístic: el “mestissatge” que s’imposarà és, essencialmement, el promocionat comercialment des dels mass media que controla el capital fiancer, és a dir, genocidi cultural per als més desprotegits jurídicament (nacions i llengües sense Estat propi, o sigui, “sense papers”).

 • “Només podem subscriure-ho: ‘Per raons històriques i demogràfiques, el castellà no desapareixerà pas de Catalunya, ni el català arribarà mai a l’exclusivitat que té el castellà a la seva terra. Els catalans, com tots els parlants de llengües de demografia petita o mitjana, tendeixen a viure amb una inclinació al plurilingüisme més acusada que els castellanoparlants; no cal reforçar aquesta tendència amb determinades crides a la tolerància o la pluralitat que a la pràctica signifiquen avançar cap al monolingüisme castellà i la desaparició del català. Això, en realitat, és intolerància i exclusivisme. Com ho és, també, desentendre’s del problema: s’ha de tenir ben clar que ser neutral, en aquesta qüestió, és donar llibertat a la guineu i la gallina perquè corrin tant com vulguin” (“Les set tribus de la nació catalana”, de Jordi Solé i Camardons, d’Ed. Documenta).

Altrament, en aquest tema, no ens refiem mai de jacobins i espanyols, perquè

 • “l’internacionalisme espanyol sempre s’acaba a la Puerta del Sol. Deu ser pel conegut problema dels espanyols amb els idiomes” “Hi ha un sector de colons que sempre van dient que ells han aixecat Catalunya , però no se per què no van aixecar Andalusia i ens van deixar a nosaltres en pau, així Andalusia seria avui un potència més alta que EEUU, i nosaltres viuríem tranquils” (D’un fòrum).

El problema de l’esquerra catalana és que normalment ni tan sols actua en català amb els “nouvinguts”. No sol plantejar-se seriosament llur integració.
El racisme no té cap sentit ni tampoc maltractar ni insultar immigrants pel fet de ser-ho, com sembla que està passant arran els atemptats d’ISIS.
Cadascú té l’origen que té. Maltractar ningú és simple demostració de salvatgisme.
Ara bé, el multiculturalisme català és bàsicament una imposició del Capital per la subtil via d’ONGs a sou i de l’esquerra repetidora de slogans.
Sabut és que SOS Racisme fou dissenyat pels serveis secrets francesos del PSF a fi de mangonejar per les excolònies africanes.
Els especialistes distingeixen el multiculturalisme (ghettos) de l’interculturalisme (integració i interacció entre grups humans).
Això no ho fa la nostra esquerra perquè és massa mandrosa per a pensar ni tan sols per a voler veure els problemes. Repetir slogans és més còmode i no posa en perill les tupinades de la menjadora.
La nostra esquerra ni tan sols sol lluitar per la supervivència del català. Ni tampoc “la nostra dreta”. El nostre país va ple a vessar d’esnobisme i de panxes agraïdes i per això anem com anem i per cert que encara podem anar a pitjor.

Qui fomenta la immigració i el multiculturalisme?  La FAES i el PP!

– – – – – – ENLLAÇOS RELACIONATS – – – – – –

11 pensaments sobre “Progressia i Esquerres Políticament Correctes (05 – Immigració i Multicultis)

 1. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (01 – Hipocresia d’Esquerres) | Braços Oberts

 2. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (02 – Hedonisme Cap al Subjectivisme Nihilista) | Braços Oberts

 3. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (03 – Vicis, Virtuts i Ideologies Dreta-Esquerra) | Braços Oberts

 4. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (04 – Prejudicis i el Dogma de la “Correcció Política”) | Braços Oberts

 5. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (06 – Tercermundisme) | Braços Oberts

 6. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (07 – Antiamericanisme) | Braços Oberts

 7. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (08 – Feminisme i “Deconstrucció de Gènere”) | Braços Oberts

 8. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (09 – Antiglobalització i Utopisme) | Braços Oberts

 9. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (10 – La Religió) | Braços Oberts

 10. Retroenllaç: Decadència (Recopilatori) | Braços Oberts

 11. Retroenllaç: Ideologies (Recopilatori) | Braços Oberts

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.