Progressia i Esquerres Políticament Correctes (06 – Tercermundisme)

TERCERMUNDISME

Panarabisme i Hispanidad són fenomens per l’estil: la frustració i la histèria patètica d’imperialistes fracassats i amb els peus de fang, malgrat que de vegades utilitzen icones humanitàries o progres com el Xè, Castro,  Arafat, Nàssir, etc. Quan aquests progres es preocupin tant dels kurds, imazighen, quítxues o maies com es preocupen dels palestins, me’ls creuré. No fa gaire m’arribà un email d’un grup nacionalista tamazight amb aquest text: “Viva Israel”. Reacció comprensible si tenim en compte el genocidi que pateixen a mans àrabomusulmanes.
L’Islam és una secta destructiva, sobretot per a dones i minories. Però això no ho diran aquests del políticament correcte. Perquè ells són la infiltració mental tercermundista dins un món occidental, sens dubte injust i discutible, però que, almenys, permet una mica de llibertat perquè, bé o mal, ens l’hem guanyada. Els capitostos àrabs no volen ni sentir parlar de llibertat de consciència o democràcia perquè se’ls aniria en orris el control totalitari que tenen contra la pròpia gent a través de la secta destructiva anomenada Islam, molt més confessionalista que unes altres religions.
Com ací els del PP van de la maneta de l’integrisme catòlic, entre les esquerres s’estila ser pro-islàmic, sense adonar-se que sovint aquests islàmics són nazis en versió musulmana. I és que els nostres esquerrans filen tan prim i són tan mostel·les analitzant les coses!!
Al ritme que duen els països musulmans, sovint tan medieval, pot passar qualsevol desastre, des d’una “jihad” general fins a la immigració massiva a Occident. Els països islàmics, a més, estan dominats pel panarabisme, que és com dir que els catòlics estan dominats per “la Hispanidad”: ideologies totalitàries que no deixen surar les minories nacionals on tenen la paella pel mànec.
Els poders islàmics vénen la burra que “L’Islam és la religió de la pau i la tolerància » als incauts progres d’Occident, però la veritat és que mentre obrir una mesquida a Occident no sol tenir cap problema legal, als països islàmics fins i tot està del tot prohibit obrir centres religiosos no islàmics. No fa molt encara hi havien crucifixions a “apòstates” convertits al cristianisme a Sudan o a Aràbia. I fins ara mateix o quasi hi ha progroms contra minories religioses a Indonèsia o Pakistan, segrests i desapareguts a Txetxènia o Iran, lapidacions a Nigèria…
Les oligarquies del món islàmic van ben servides amb les lleis coràniques, que uneixen Estat i religió estretament, tot facilitant-los el control social sobre una massa amorfa i oprimida, per part d’un despotisme asiàtic no gens il·lustrat. Ells s’esdevenen uns governants amb una àurea teocràtica i poden explotar i vendre el país a l’imperialisme occidental.
Per dissort, en un context islàmic és impossible fer una revolució democràtica de separació de poders, perquè si no separen allò primer (religió-Estat, que genera llibertat de consciència), tota la resta sols pot venir de gaidó per simple (i mala) imitació dels països occidentals, però que en realitat queda sols de façana.
Una societat sense pluralisme ideològic (i el pluralisme ideològic és, sobretot, sociològicament, pluralisme religiós), un sistema mínimament democràtic és pràcticament inviable.
La decadència és endògena i el discurs victimista de l’enemic extern, l’americanitis compulsiva, etc. és una excusa per a la mala organització dels països colonitzats, rovell del subdesplegament que pateixen. Cada geperut no es veu la pròpia gepa.
Els decadents i els subdesenvolupats són, alhora, totalitaris i sovint violents i, en comptes de raonament, fan servir sovint el simple victimisme, fòbies com l’americanitis a tort i dret, etc. Però els impepinables fets històrics demostren el que realment són més enllà de la propaganda i les excuses: el fracàs.
Els qui defenen semblants tercermundismes tenen aquest dogma al magí: “Tot oprimit no té la culpa de res mai, tot opressor té la culpa de tot sempre”.

 • “En aquesta situació, hi ha el perill que l’independentisme es nodreixi de gent més preocupada per les seves pròpies marginacions i frustracions que pels problemes reals del poble català i per la lluita independentista catalana. Així veiem, de vegades, que sota la capa d’un ‘independentisme radical’ s’aixopluga gent desqueferada, problemàtica i vocacionalment sense ofici, que fa bandera, potser sense saber-ho, del vell eslògan classista ‘fruir sense produir’. Aquest independentisme es caracteritza per fer seguidisme de lluites esquerranistes d’arreu, com més lluny millor, enmirallant-se en aquestes i defugint i criticant la lluita patriòtica catalana, a la qual fan un magre favor, en tant que la seva pròpia imatge ha estat aprofitada, sovint, per desprestigiar l’independentisme….” (Josep Guia.’Sense integració autonomista ni marginació social’, a “Lluita”, 4•2001).

L’Islam, defensat per les oligarquies musulmanes, és una corda al coll dels musulmans igual que el catolicisme ho ha estat molts segles a ca nostra. Allà on hi ha Islam sol haver-hi fanatisme, conflictes i misèria. El problema és que des de la seva fundació l’Islam ha estat una religió bàsicament político-militar, de poder, extremadament legalista i ritualista, d’imposició de lleis civils confessionals i just per això condueix al subdesenvolupament i a l’opressió. Jo m’estim els musulmans, els progres filoislàmics no pensen en la situació terrible dels musulmans sinó en una ideologia abstracta i freda “a la totalitat”, una enyorança fantasiosa (per ex. d’Al-Andalus que associen amb Islam, però a l’Al-Andalus la població cristiana degué ser quasi la meitat durant molts segles). No es plantegen la situació de desastre dels països islàmics ni els per quès ni res, simplement odien. Odien els americans perquè ni els comprenen ni els tenen tractats. Igualment tenen malícia dels jueus -antifeixistes i democràtics-, que han plantat cara a les oligarquies musulmanes i que han fet (fins als anys 60 amb molt pocs recursos) allò que mai no han pogut fer ni berbers, ni dinkes, ni armenis ni kurds: donar-los una bona tana i deixar-los en ridícul. Clar, el problema és que en guerres sempre la paguen la població civil, com s’ha esdevingut repetidament amb palestins o libanesos. També passà quan els aliats bombardejaven el 3er Reich, però, encara que Churchill deia sentir recança, els antifeixistes no protestaren. I és que els antifeixistes de la 2ª Guerra Mundial eren com els israelians d’ara, és a dir, els qui bombardejaven la població de governs feixistes.

– – – – – – ENLLAÇOS RELACIONATS – – – – – –

11 pensaments sobre “Progressia i Esquerres Políticament Correctes (06 – Tercermundisme)

 1. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (01 – Hipocresia d’Esquerres) | Braços Oberts

 2. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (02 – Hedonisme Cap al Subjectivisme Nihilista) | Braços Oberts

 3. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (03 – Vicis, Virtuts i Ideologies Dreta-Esquerra) | Braços Oberts

 4. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (04 – Prejudicis i el Dogma de la “Correcció Política”) | Braços Oberts

 5. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (05 – Immigració i Multicultis) | Braços Oberts

 6. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (07 – Antiamericanisme) | Braços Oberts

 7. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (08 – Feminisme i “Deconstrucció de Gènere”) | Braços Oberts

 8. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (09 – Antiglobalització i Utopisme) | Braços Oberts

 9. Retroenllaç: Progressia i Esquerres Polìticament Correctes (10 – La Religió) | Braços Oberts

 10. Retroenllaç: Decadència (Recopilatori) | Braços Oberts

 11. Retroenllaç: Ideologies (Recopilatori) | Braços Oberts

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.