Socialistes europeus, managers de la indústria de l’armament

Socialistes europeus, managers de la indústria de l’armament: crucifiquen nins de guerres a cals pobres i salven una taràntula assassina  (Any 1998)

LA MEGAHIPOCRESIA DELS POLÍTICAMENT CORRECTES

L’exportació d’armes està creixent any rere any a l’Estat espanyol. Sovint els compradors són podrides Dictadures. Ara el PP i abans el PSOE es renten les mans, com a Pilat que són (si no com Judes). Aquests criminals crucifiquen cada dia gent innocent, a països pobres, amb armes espanyoles ultramodernes. Són muy patrióticos, el PP i el PSOE, i si els seus amiguitos turcs assassinen milers de nins kurds, ells ja tenen assessors d’imatge a fi que la massa borreguil i hipnotitzada -com a idiotes- pel consum, els voti sense gastar ni una sola neurona de més.

En el cas Pinochet se’ls veu el llautó ben a les clares. Pinochet,taràntula assassina,fou un excel·lent client de les armes britàniques en l’època aquella marukha psicopàtica de na Margareth Tatcher (tan educada en els petits detalls com sanguinària en les grans guerres). Direu, però si na Tatcher era del Partit Conservador, com el PP!. Sí, però Pinochet fou aliat de na Tatcher/Anglaterra durant la Guerra de les Malvines contra els Generalots argentins.

I un boníssim client.

Raons d’Estat feren que el Ministre de Justícia laborista, Mr. Straw, se n’inventàs de totes classes a fi de defugir l’extradició del repugnant genocida a l’Estat espanyol. Mr. Straw i el modern Tony Blair pertanyen a la social democràcia europea, servil criada de la Gran Banca i de tota mena de negocis tèrbols i bruts (com el de l’armament). Naturalment que tenen la barra d’afirmar que son socialistes, dels treballadors, partit obrer, etc… en fi, tota la volàtil terminologia progre i solidària manipulada en mans de cínics polítics professionals, el color de la ideologia dels quals coincideix sempre amb els bitllets que cobren.

Aquests socialistes (sien appañoles o anglesos o el que tinguin la barra d’ésser) sols coneixen la llei sense entranyes, cruament monetarista i diabòlica, de la Raó d’Estat. Genuflexes davant l‘ídol Mammon (les riqueses) sols són fervorosament espanyols o anglesos pel que té de suculent negoci.

Ells i els seus amics conservadors són una visita des del mateix infern a l’atordida ciutadania d’hipermercat.

Socialistes europeus, managers de la indústria de l’armament

2 pensaments sobre “Socialistes europeus, managers de la indústria de l’armament

  1. Retroenllaç: Economia (Recopilatori) | Braços Oberts

  2. Retroenllaç: Política (Recopilatori) | Braços Oberts

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.