Muntatge de gènere (1 – La ideologia de gènere és enginyeria capitalista d’alta escola)

“DECONSTRUINT” LA IDEOLOGIA DE GÈNERE I LA SEUA TRAMA CORRUPTA.

1) LA IDEOLOGIA DE GÈNERE ÉS ENGINYERIA CAPITALISTA D’ALTA ESCOLA

“Si una ideologia justa és un perill per al Capital, dóna capital a la part més extremista d’eixa ideologia” (ajmm).

La ideologia de gènere va nèixer amb l’objectiu específic de rebentar el més estimat de la Humanitat, que és la família. És per molts sabut l’origen del feminisme, per qui no ho sàpiga encara, pot mirar aquest tall (veu en anglès)
Qui ho explica és el cineasta i productor de Hollywood, Aaron Russo, amic personal de Nicholas Rockefeller. El banquer va intentar que Russo entrés en el Consell de Relacions Exteriors (CFR), davant el seu èxit cinematogràfic, per la qual cosa es van fer molt amics i li va arribar a confessar coses com les quals segueixen.
Un dia Rockefeller li va preguntar a Russo si sabia quin era el motiu del moviment feminista. Russo li va respondre, ingènuament: “aconseguir l’alliberament de la dona”. Rockefeller va esclafir a riure.
–Ho vam fer nosaltres a través de la Fundació, va dir Rockefeller, per dues raons:
1-Per sumar la meitat de la població al pagament de l’impost sobre la renda,
2-Per impedir que els nens se seguissin criant amb els pares i consideressin l’Estat com al seu pare. La ideologia de gènere és enginyeria del Sistema capitalista, engegat per les Fundacions Ford i Rockefeller.

Els estats occidentals apliquen el que els manen les Fundacions-cervells del capitalisme: un feminisme “de gènere” destructor de llibertats civils = “Ets un idiota! Deixa’m explicar-te si fa no fa de què anava això, nosaltres els de la Rockefeller ho finançàrem, finançàrem el “Women lib”, som els qui teníem tots els diaris i televisions” (Fundació Rockefeller als propis executius que no entenien la maquiavèlica actuació de la Fundació en el tema de l’Establishment Feminism).
La socialdemocràcia europea ha estat la principal eina del Capital per imposar aquest (pseudo)”feminisme” groc i misàndric, però l’esquerra, entabanada per dogmatisme i cursets “de formació”, també hi ha caigut al parany i se n’ha fet còmplice. Evidentment, això li ha donat molt mala imatge entre moltes famílies (i amistats d’aquestes famílies) que veuen el que realment està passant sota tota la retòrica de “feminisme oficialista”, embolcallat per una àurea de progressisme doctrinari.
Cal oposar-hi un moviment pels drets civils dels menors i dels pares-marits (dic pares-marits perquè són els realment més afectats, els homes fadrins ho són molt menys, encara que també, però molts ni se n’adonen):
Això és fàcil de distingir perquè són els grans partits capitalistes els qui la mantenen a tota megafonia i tots els mass mèdia dels Bancs els qui bramen incansablement.

Tinglado de gènere (1 - La ideologia de gènere és enginyeria capitalista d'alta escola) 01

El “feminisme” (?) de gènere és “l’os” que el capitalisme llança a “gossos i gosses” (plebeus i plebees) perquè es barallen entre si, tenint la cura de criminalitzar el més reivindicatiu dels dos sexes i exaltar el més consumista.
Talment que poden substituir ja, a cops de megafonia, la lluita de classes per la lluita de sexes.
A fi de dissimular encomanen la tasca bruta de base a la socialdemocràcia i afins a fi que xuclin una mica del mamellot de les subvencions per tota la fantotxada. A través de subvencions i cursets d’adoctrinament avien els seus agitadors i agitadores, en pla Policies del Pensament orwellians, a imposar a la societat uns punts de mira esbiaixats, sectaris, injusts i criminalitzadors contra tot un sexe, i que, a més, la majoria del poble pla, no pot creure’s.
Així hi queda una mini-esquerra doctrinària que el poble percep com a irreal i amenaçant en aquests temes, i una dreta depredadora i corrupta però que el poble percep com a “més real” en aquesta mena de temes (immigració, gènere, etc…), encara que en el fons fan la mateixa política destructora. De tal manera poden robar i retallar i encara així molta gent continuarà votant-los.
Total: és un dels diversos sistemes per acorralar el poble i fer que dretanegi electoralment.

Que des del mateix Sistema despenguin tantíssima propaganda a tot arreu sobre la desigualtat de la que tu parles (tant si fos certa com si no) mentre silencien desigualtats moltíssim majors, ja deixa clar que intenten cortines de fum per desviar la frustració popular des dels culpables (els aprofitats i alts càrrecs) cap al pare de família treballadora.
La vella tàctica pogromista del boc expiatori: salvar els mobles dels culpables (oligarquia, casta…) i adreçar les ires contra els qui més solen veure qui són els reals culpables (minories, catalans, pares de família, etc…).
Mira cap a on acusen els mass mèdia i comprovaràs que és perquè en direcció contrària hi ha coses molt pitjors que volen “invisibilitzar”.

Es crear una cortina de fum per redirigir les frustracions a un cap de turc (l’home) i exculpar les elits que realment imposen una creixent desigualtat.
Marejar el personal i imposar les majors i més injustes desigualtats.
El 1% més ric tindrà méss que la resta de la població mundial el 2016

Segons les previsions, per al 2025, el 42% de la població espanyola serà pobra.
Si resulta que les desigualtats de classe són moltíssim majors en salaris que les de sexe (que en salaris són 1 a 1’3 segons dades oficials), la ideologia de gènere esbomba una petita i problemàtica desigualtat de sexe (normalment deguda al fet que les dones tendeixen a preferir professions més lleugeres, és a dir, no són paletes, camioneres, grans empresàries…) mentre que calles les grans desigualtats.
Volen amagar les desigualtats creixents que tenen preparades per llançar-nos a la misèria.

Tinglado de gènere (1 - La ideologia de gènere és enginyeria capitalista d'alta escola) 02

Per què criminalitzen l’home amb campanyes intensives? Perquè la dona és més consumista i conservadora i l’home més reivindicatiu.

La ideologia de gènere és simple propaganda de l’Establishment: pura i dura.

— ENLLAÇOS RELACIONATS —

8 pensaments sobre “Muntatge de gènere (1 – La ideologia de gènere és enginyeria capitalista d’alta escola)

  1. Retroenllaç: Feminisme i Igualtat (Recopilatori) | Braços Oberts

  2. Retroenllaç: Família (Recopilatori) | Braços Oberts

  3. Retroenllaç: Tinglado de gènere (2 – Les fredes, simples, objectives, indontestables xifres anuals de l’estat espanyol) | Braços Oberts

  4. Retroenllaç: Tinglado de gènere (4 – La ideologia de gènere als jutjats) | Braços Oberts

  5. Retroenllaç: Tinglado de gènere (6 – Propostes d’igualtat real) | Braços Oberts

  6. Retroenllaç: Tinglado de gènere (3 – Introducció al funcionament de la ideologia de gènere) | Braços Oberts

  7. Retroenllaç: Tinglado de gènere (5 – La corrupció interessada i institucional) | Braços Oberts

  8. Retroenllaç: Ideologies (Recopilatori) | Braços Oberts

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.