Citacions i Frases Cèlebres (Recopilatori – El Coneixement)

    EL CONEIXEMENT

  • Frase del Dia (El Coneixement – 01) – “No és savi el qui sap moltes coses, sinó el qui sap coses útils” (Esquil, ca. 525-456 a. de C., dramaturg gec)
  • Frase del Dia (El Coneixement – 02) – “Els analfabets del s. XXI no seran pas els qui no saben llegir ni escriure, sinó els qui no saben aprendre, desaprendre i re-aprendre” (Alvin Toffler, nat 1928, assagista científic nordamericà de Prospectiva, autor d’“El xoc del futur”).
  • Frase del Dia (El Coneixement – 03) – “Saber que saps allò que saps i que desconeixes allò que no saps; heus ací el veritable saber” (Confuci, [Kung-Fu-Tsé, Kung Fu Zi o K’ung Fu Tzu], 552 ó 551-479 a. de C., filòsof , legislador i estadista xinès).
  • Frase del Dia (El Coneixement – 04) – “La humanitat ha progressat- científicament, però també moralment- quan no ha tingut por de saber” (Josep Ma. Espinàs Massip, *1927, escriptor i periodista barceloní, dels “Setze Jutges”)
  • Frase del Dia (El Coneixement – 05) – “És tema per a debatre què ens està malmetent més: si la ignorància de cap calent o l’intel·lectualisme de cor fred” (Vance Havner, 1901–1986, predicador baptista nordamericà)
  • Frase del Dia (El Coneixement – 06) – “Tota ciència prové de patir dolors. El patiment cerca sempre la causa de les coses, mentre que el benestar s’inclina a romandre quiet i a no tornar l’esguard cap arrere. En el patiment et tornes cada pic més sensible; és la sofrença que el prepara i rau el terreny per a l’ànima, i aqueixa dolor que produeix l’arada en esqueixar l’interior prepara tot fruit espiritual” (Stefan Zweig, 1881-1943, escriptor vienés)
  • Frase del Dia (El Coneixement – 07) – “El saber és la part més considerable de la felicitat” (Sòfocles de Kolonos, 495-406 a. C., poeta tràgic grec)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.