Citacions i Frases Cèlebres (Recopilatori – Dolor)

  DOLOR

 • Frase del Dia (Dolor – 01) – “Les experiències més profitoses són sempre les pitjors” (Thornton Niven Wilder, escriptor nordamericà, 1897-1975).
 • Frase del Dia (Dolor – 02) – “Els més desesperats són els càntics més bells. N’hi ha d’immortals que són només sanglots” (Alfred de Musset, 1810-1857, escriptor francès).
 • Frase del Dia (Dolor – 03) – “Hom és més perfecte com amb més perfecció sent les dolors d’altri” (Gregori Magne, ca. 540-604, bisbe de Roma).
 • Frase del Dia (Dolor – 04) – “Qui sap de dolor tot ho sap” Dante Alighieri, 1265-1321, poeta florentí).
 • Frase del Dia (Dolor – 05) – “Déu està en tots els homes, però no tots els homes estan en Déu: Per això sofreixen” (Sri Ramakrixna “Paramahamsa”, 1836–1886, principal místic de l’Índia al s. XIX)
 • Frase del Dia (Dolor – 06) – “La sofrença és una mà invisible i poderosa que trenca la pell de la pedra per tal d’extraure’n la polpa” (Jubran Khalil Jubran, 1883-1931, escriptor i artista libanès)
 • Frase del Dia (Dolor – 07) – “Deixeu-nos-ho dir tot d’una: no es tracta pas de defugir el patiment, perquè patir és inevitable; es tracta d’escollir-ne les conseqüències” “L’home no educat pel patiment, sempre serà un al·lot” “Hi ha gent que, en comptes de transformar el patiment que els cau damunt, se n’adapten de seguida a la forma, i en aquest cas escullen la forma més pobra i més vulgar” (Niccoló Tommaseo, 1802-1874, escriptor, filòleg, folklorista, pintor, polític i patriota italià, ministre de Venècia)
 • Frase del Dia (Dolor – 08) – “Has de treure l’amor de l’enjugassament perquè tasti l’agre vi de la pena, perquè se’n pugi al món de les llàgrimes. Germà meu, recorda-ho i alegra-te’n” (Rabindranath Tàgur, 1861-1941, filòsof i escriptor bengalí)
 • Frase del Dia (Dolor – 09) – “El patiment és el principal nodriment de l’amor, i qualsevol amor que no s’alimenti amb una mica de sofrença pura mor” (Maurice Maeterlinck, 1862-1949, assatgista i dramaturg flamenc)
 • Frase del Dia (Dolor – 10) – “La vida, la vida de debò, comença quan hem deixat de ser alegres” (Victor Ruiz Iriarte, dramaturg madrileny, 1912-1982)
 • Frase del Dia (Dolor – 11) – “Dolor i malaltia aporten sentit de la realitat a un món alegrement consumista que sovint viu d’il·lusions pansides i volàtils” (Joan Bestard, degà president del Capítol de la Seu de Mallorca)
 • Frase del Dia (Dolor – 12) – “Jo he nascut del meu patiment” (Antonin Artaud, 1896-1948, poeta i dramaturg superrealista francès)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.