Citacions i Frases Cèlebres (Recopilatori – L’Amor en la Vida)

    L’AMOR EN LA VIDA

  • Frase del Dia (L’Amor en la Vida – 01) – “L’amor és la força més subtil i penetrant” (Mohandas Karamchand Mahatma Gandhi, 1869-1948, independentista noviolent i devot de l’Índia).
  • Frase del Dia (L’Amor en la Vida – 02) – “Sempre hi guanyarà qui sap estimar, suportar i perdonar” (Autor desconegut).
  • Frase del Dia (L’Amor en la Vida – 03) – “La bondat té més importància que la saviesa, i el reconeixement d’aquest fet és el començament de la saviesa” (Isaac Rubin, *1923, escriptor i psiquiatre estadounidenc, autor de “Jordi”, 1960).
  • Frase del Dia (L’Amor en la Vida – 04) – “L’amor és l’única resposta sana i satisfactòria al problema d e l’existència humana” (“L’art d’estimar”, 1956, Erich Fromm, 1900-1980, psicoanalista alemany nacionalitzat estadounidenc)
  • Frase del Dia (L’Amor en la Vida – 05) – “L’afecte és responsable de les nou desenes parts del que hi ha de felicitat sòlida i duradora en les nostres vides” (“The Four Loves”, de Clive Staples Lewis, 1898-1963, novel·lista cristià nordirlandès)
  • Frase del Dia (L’Amor en la Vida – 06) – “L’amor jove és quan estimeu algú a causa del que fa ben fet. L’amor madura és quan estimeu algú a pesar del que fa malament” (Mark Goulston, famós psiquiatre californià)
  • Frase del Dia (L’Amor en la Vida – 07) – “L’amor té cura de la gent, tant dels qui en donen com dels qui el reben” (Dr. Karl Menninger, 1893-1990, psiquiatre estadounidenc)
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.