Citacions i Frases Cèlebres (Recopilatori – L’Art i l’Estil)

  L’ART I L’ESTIL

 • Frase del Dia (L’Art i l’Estil – 01) – “L’artista de debò no realitza les seves obres per al públic, prefereix fer un públic per a les seves obres”
  “En l’art tot allò que és desfici és moridor i sols la serenor és immortal”
  (Jacinto Benavente, 1866-1954, dramaturg)
 • Frase del Dia (L’Art i l’Estil – 02) – “Les modes passen. L’estil és etern” (Yves St. Laurent, *1936, dissenyador francès).
 • Frase del Dia (L’Art i l’Estil – 03) – “Tot allò que no és etern està eternament passat de moda” (Clive Staples Lewis, 1898-1963, novel·lista cristià nordirlandès)
 • Frase del Dia (L’Art i l’Estil – 04) – “La modernitat perpètua és la mesura de mèrits en qualsevol obra d’art” – (Ralph Waldo Emerson, 1803-1882, pensador i polític nord-americà)
 • Frase del Dia (L’Art i l’Estil – 05) – “Ὁ βίος βραχὺς, ἡ δὲ τέχνη μακρὴ… / L’art és llarga; la vida, breu” (“Aforismes”, I:1; d’Hipòcrates de Kos, ca. 460-ca. 370 a. C., metge grec, conegut com pare de la medicina científica moderna)
 • Frase del Dia (L’Art i l’Estil – 06) – “La vida és superior a qualsevol art. I, més encara, l’home qui atansa sa vida a la perfecció és el major artista. Perquè, ¿què és l’art sens el fonament d’una vida noble?” (Mahatma Gandhi, 1869-1948, independentista i místic indi)
 • Frase del Dia (L’Art i l’Estil – 07) – “Si cerqueu ensems felicitat i bellesa, no assolireu ni l’una ni l’altra, perquè el preu de bellesa és l’abnegació. L’Art, com el Déu jueu, es complau en els sacrificis”  (Gustave Flaubert, 1821-1880, novel·lista realista francès)
 • Frase del Dia (L’Art i l’Estil – 08) – “No hi ha res de tan pobre i malencònic com l´art emmirallat en si mateix i no pas en el seu tema” (George Santayana, 1863-1952, escriptor madridenc en anglès)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.