Problemes i solucions Part 2..2.1 l’Espiritualitat (1 – l’Ordre i els Elements 02 – La pregària és per a solucions)

(Pot ser lliurement reproduït, si és en llengua GSGFGFSDG0002 catalana i sens afany de lucre).

La pregària és per a solucions:

 • “L’oració comença on la capacitat humana acaba” (Marian Anderson, 1897-1993, a “The Speaker’s Electronic Reference Collection” AApex Software, 1994).
 • “Perquè m’hauria fet vergonya de demanar al rei una escorta de soldats i cavalleria que ens protegís dels possibles enemics durant el viatge, ja que havia dit al rei: “La mà del nostre Déu s’estén per protegir tots aquells qui el cerquen, però la seva força i el seu enuig estan contra aquells qui l’abandonen.”
  Vam fer el dejuni, doncs, i vam pregar al nostre Déu sobre això, i ell ens va escoltar” (Esdres עֶזְרָא 8:22-23, sobre fets del s. VI-V a. C., probablement escrit en el s.III a.C.).
 • “L’oració és l’acte omnipotent que posa les forces del cel a disposició de les persones” (No en consta l’autor).
 • “Quan la crisi forta et caigui damunt, no t’aturis a mirar-te, i conversa amb el Senyor, que t’espera des de sempre” (Alicia Beatriz Angélica Araujo, autora catòlica).
 • “Quan estàs duent els teus problemes sense l’ajuda de Déu, l’estàs decebent (No en consta l’autor).
 • “Cada vespre deslliur els meus problemes a Déu – Ell estarà adalt tota la nit, de totes les maneres” (Donald J. Morgan).
 • “Com a metge, he vist homes, després que totes les altres teràpies fracassassin, eixir de la malaltia i de la malenconia per l’esforç serè de l’oració. És l’únic poder del món que pareix vèncer les anomenades “lleis de la natura”; les ocasions en les quals l’oració ha obrat dramàticament són anomenades “miracles”. Però un constant i més callat miracle arriba a tothora als cors dels homes i de les dones que han descobert que la pregària els subministra amb un corrent constant de poder que els sustenta en llurs vides diàries” (Alexis Carrel, 1873-1944, metge, biòleg i escriptor francès, Premi Nobel de Medicina 1912).
 • “Encara que petit i feble, exigeix misericòrdia. No veus com els tendres anyells s’empemten entre els mugronets de les mares per extreure’n la llet” (Aureli-Agustí d’Hipona, 354-430, Pare de l’Església, filòsof i teòleg llatinoafricà).
 • “Si a algun de vosaltres li manca saviesa, que en demani a Déu, i Déu, que dóna generosament a tothom, sense retreure res, li la concedirà. Però que demani amb fe, sense dubtar, perquè aquell qui dubta és com una ona del mar, remoguda i sacsejada pel vent. Una persona així, que no es pensi pas que el Senyor donarà res a qui té el cor dividit, inconstant en tot el que emprèn” (Lletra de Jaume 1:5-8, Epístola cap al 40 d. C., del mig “germà de Jesús”. Es tracta de l’apòstol suposadament “matamoros” i “patrón de España” que pretenen tenir-lo soterrat a Compostel·la- malgrat que mai no sortí de Palestina, on morí màrtir).

2 pensaments sobre “Problemes i solucions Part 2..2.1 l’Espiritualitat (1 – l’Ordre i els Elements 02 – La pregària és per a solucions)

 1. Retroenllaç: Psicologia (Recopilatori) | Braços Oberts

 2. Retroenllaç: Estratègia i tàctica (Recopilatori) | Braços Oberts

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.