Crisi i Oportunitats: Romandre o Superar-la (04)

(Pot ser lliurement reproduït, si és en llengua GSGFGFSDG0002 catalana i sens afany de lucre).

Crisi i Oportunitats: Romandre o Superar-la (04)

ROMANDRE O EIXIR DE LA CRISI

 • “El president Ford va ser un devot i un home decent d’integritat impecable que va posar el servei del seu país abans del seu propi interès. Va ajudar a guarir la nostra nació en un moment de crisi, va proveir un lideratge estable i va restaurar la fe del poble en la presidència i en el govern” (Mark Emery Udall, *1950, Senador demòcrata per Colorado).
 • “Jo no vaig ingressar en el Poder, però per aconseguir el poder em van deixar una mica de poder del president i li vaig fer signar una sèrie de decrets que em donaven el poder suficient per crear un sistema capaç de manejar situacions de crisi” (Aleksandr Ivanovich Lebed Алекса́ндр Ива́нович Ле́бедь, 1950-2002, polític rus).
 • “Trob essencial per al nostre futur planetari el desplegament d’eines que puguin canviar la consciència que ha creat la crisi en la qual estem” (Stanislav Grof, *1931, estudiós txec de l’LSD i un dels fundadors de la Psicologia transpersonal).
 • “Crec fermament en el poble. Si hom li dóna la veritat, hom pot confiar per afrontar qualsevol crisi nacional. El punt més important és palesar els fets reals” (Abraham Lincoln, 1809-1865, 16è president EUA, republicà i antiesclavista).
 • “Estar en un plató de cinema és com una crisi financera llarga” (John Paul Cusack, *1966, actor i guionista estadounidenc).
 • “Si la humanitat d’avui no s’ha pas convençut del caràcter perjudicial d’un sistema que l’ha duta de la crisi al crac, del crac a la revolta, de la revolta a la guerra; que corromp la pau i la torna treballosa i inquietant; que fa de la guerra un cataclisme universal gairebé tan desastrós per als vencedors com per als vençuts; que destrueix el sentit de la vida i la vàlua de l’esforç; que fa malbé el sentit de la vida i la valor de l’esforç; que produeix la lletjor del món i l’embrutiment del poble, si els homes d’avui acusen qualsevol de ser el culpable dels grans mals que els atabalen tot atribuint-los a qualsevol causa abans que no al desplegament de la màquina, és perquè no hi ha pitjor sord que el qui no vol oir” (“Peregrinatge a les fonts”, d’en Giuseppe Giovanni Lanza del Vasto, 1901-1981, deixeble cristià europeu de Gandhi).
 • “Fumar és la manera en què la Natura soluciona la crisi de finançament de la Seguretat Social” (Penny Harper, actriu).

SENSE CRISI

 • “Amb la moda mai no hi ha crisi perquè la roba sempre és de menester” (Achille Maramotti, *1927, home de negocis calabrès).
 • “El cristianisme no és pas una religió, sinó un esdeveniment: encarnació, mort i resurrecció de Jesucrist. Un esdeveniment no pot entrar en crisi: existeix” (Monsenyor Luigi Giovanni Giussani, 1922-2005, clergue i intel·lectual catòlic milanès, fundador de “Comunió i Alliberament”).
 • “La poesia és una font d’energia natural del nostre país. No pateix cap crisi energètica, té un potencial que durarà tant com el país. La seva potència és igual a la de qualsevol país del món” (Richard Ghormley Eberhart, 1904–2005, poeta de Minnesota).

Un pensament sobre “Crisi i Oportunitats: Romandre o Superar-la (04)

 1. Retroenllaç: Crisi (Recopilatori) | Braços Oberts

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.